El Figueres ha guanyat al Palamós (2-0) en el primer dels dos derbis que es veuran aquesta temporada a Tercera Divisió. El duel ha estat molt intens, encara que els locals han portat més la iniciativa i han tingut les millors arribades, encara que han estat escasses en totes dues porteries.

Al primer temps, l'arribada més clara l'ha tingut Ot Bofill, del Figueres, quan ha enviat un xut que ha sortit fregant el travesser. Per part visitant, només Bonaventura ha inquietat Aroca amb un xut llunyà.

A la represa ha arribat el gol que ha encarat el partit pels interessos de l'equip entrenat per Chicho. Gil Muntadas, després d'una bona acció individual, ha creuat molt bé la pilota per superar Quintanas. Els minuts han passat i al Palamós li costava generar perill, pel què en pocs trams el Figueres ha vist perillar els tres punts.

Ja a l'afegit, Carles Puig ha sentenciat el duel amb el segon gol figuerenc. Són els primers tres punts que suma la Unió aquesta temporada, mentre que el Palamós en suma un.