El Leganés va confirmar el seu bon inici de temporada davant de l'Espanyol (0-1), al qual va lligar de mans tàcticament en el primer temps, quan un gol de Mantovani va decidir el partit.

L´Espanyol, amb més cor que joc, va intentar l´empat a la represa, però el conjunt blanc-i-blau es va estavellar contra el mur defensiu plantejat pel seu rival.

Imprecisos i amb problemes en la sortida de la pilota, els jugadors catalans es desesperaven davant la solidesa tàctica de l'equip entrenat per Asier Garitano.

A la segona meitat, després d´una clara ocasió de Baptistao, que va rematar desviat, i de l´entrada de Sergio García, en el seu retorn al RCDE Stadium després del seu periple al Qatar, el partit va canviar i l´Espanyol va aconseguir tancar al conjunt visitant al seu propi camp.

Malgrat la insistència, l´equip català no va poder trobar les esquerdes d'un Leganés que va tancar amb clau la seva porteria, i que fins i tot va estar a punt de marcar la sentència. En la darrera jugada de l´enfrontament, el gironí Gerard Gumbau, que debutava amb els madrilenys, no va saber definir un u contra u davant Pau López.