Lluís Masberenguer, tota una institució al GEiEG, on ocupava el càrrec de cap de la secció de natació i waterpolo, ha mort aquesta matinada als 48 anys després de no poder superar un problema vascular que l'ha tingut hospitalitzat les últimes setmanes. Masberenguer era també, des de feia més o menys un any, el delegat a Girona i Osona de la Federació Catalana, i entrenava el primer equip masculí grupista. L'enterrament es farà demà a les 11.30 a l'esglèsia de Bescanó.

Durant tota la seva vida dedicada al GEiEG havia sigut jugador de waterpolo, tècnic de l'històric equip juvenil femení que va guanyar el Campionat d'Espanya, i també del que va arribar a militar a Divisió d'Honor. A més a més va impulsar l'equip de màsters de natació, un dels més importants de Catalunya. Des de la seva arribada a la delegació girosonina de la Federació Catalana havia impulsat molt les activitats, organitzant el partit de waterpolo entre França i l'equip girosoní, o portant el seleccionador espanyol de natació, David Martín, a fer tecnificació amb els esportistes de la demarcació.

La seva pèrdua ha significat un cop duríssim pel GEiEG i per la natació i el waterpolo gironí i català. Lluís Masberenguer tenia 48 anys, estava casat i tenia dos fills.