David Villa, davanter internacional espanyol del New York City, va assegurar ahir que torna a la Roja «amb el rol de sempre», disposat a «donar-ho tot» per ajudar amb gols a Espanya en un moment clau en el camí al Mundial de Rússia. Torno amb el paper de sempre, el que he tingut en el passat, per ajudar, ser un més i donar tot el que tinc en benefici de la selecció, per intentar guanyar Itàlia. Soc aquí com un més. M'hi vull deixar la vida. Estic preparat per a tot», va dir.

Villa va mostrar la seva tremenda il·lusió per tornar a viure, tres anys després, l'esperit de la selecció. «Estic en un núvol, molt content, veient tots els amics una altra vegada, l'staff i la gent de la Federació. Són dies molt bonics de grans records, vivint-ho en present. Tot això és molt bonic per a mi», va confessar.

Amb humilitat malgrat ser el màxim golejador de la història de la Roja, Villa torna a punt per assumir qualsevol decisió que prengui Julen Lopetegui en els dos pròxims partits, davant Itàlia i Liechtenstein. «De cap manera seria una decepció si no jugo. Estic vivint uns dies fantàstics, vull lluitar i ajudar al màxim».