El fc Barcelona ha comunicat aquest dijous que el davanter Luis Suárez, concentrat amb la selecció de l'Uruguai, ha rebut l'alta mèdica de la lesió que va patir a la càpsula posterior del genoll dret.

L'entitat blaugrana ha informat, en un comunicat, que el jugador 'charrúa' "ha completat satisfactòriament el procés de recuperació de la seva lesió al genoll dret sota la supervisió i coordinació dels serveis mèdics del club i de l'Associació Uruguaiana de Futbol (AUF), i ha rebut l'alta mèdica".

D'aquesta manera, Suárez té el vistiplau per jugar aquesta matinada, si el seu entrenador Oscar Washington Tabárez ho creu oportú, en el decisiu partit de classificació al Mundial de Rússia 2018 que Uruguai disputarà a Montevideo contra l'Argentina.

Suárez va patir la lesió al genoll el passat 16 d'agost en el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya que el Barcelona va perdre contra el Reial Madrid (2-0).

Els serveis mèdics del club blaugrana, després de realitzar-li les proves pertinents, van informar que el jugador estaria aproximadament un mes de baixa.

Deu dies després, Suárez va completar un entrenament al mateix ritme que els seus companys del Barcelona a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí i, posteriorment, club i jugador van decidir que la segona fase de recuperació la faria al costat dels serveis mèdics de la selecció uruguaiana, coincidint amb la disputa dels partits de classificació per al Mundial de Rússia.

Aquest dijous, dues setmanes abans del previst, el 'nou' blaugrana ha rebut l'alta mèdica que li permetrà estar a disposició de Tabárez per al partit contra l'Argentina.