El París Saint Germain (PSG) ha fet oficial aquest dijous el fitxatge del jove davanter francès Kylian Mbappé, procedent del Mònaco, que estarà cedit amb opció de compra fins al 30 de juny de 2018. "El Paris Saint-Germain es complau d'anunciar la firma d'Kylian Mbappé!" ha informat cap a les 19.30 hores el club francès en el seu perfil oficial del Twitter.

Tot i que no s'han facilitat les quantitats en què s'ha tancat l'operació, les últimes informacions parlaven que Mbappé arribaria a canvi de 180 milions d'euros, el que el convertiria en el segon traspàs més car de la història per darrere dels 222 milions que el mateix PSG va pagar pel brasiler Neymar aquest estiu.

Per complir amb les regles del Joc Net financer, el PSG hauria optat per incorporar Mbappé, de 18 anys, en règim de cessió en la temporada 2017-2018 per tancar la seva compra a la 2018-2019.

Els 222 milions invertits en l'exjugador del Barcelona Neymar havien deixat molt poc marge de maniobra a l'entitat parisenca, que ha de tenir una balança equilibrada entre ingressos i despeses per evitar sancions de la UEFA.

Mbappé, considerat un dels prodigis del futbol mundial, va anotar 15 gols en el campionat passat i sis a la Lliga de Campions.