L'exrepresentant de jugadors Josep Maria Minguella ha criticat l'«immobilisme» en el mercat de l'actual president del Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i va recordar que el mes de maig ja el va advertir que Neymar se n'anava al PSG.

En declaracions a la Cadena Cope, i ratificades a Efe, el que ha estat un dels representants més famosos de jugadors els últims decennis, i a la vegada un dels socis més antics del Barça, diu que no vol que el brasiler Philippe Coutinho fitxi pel club blaugrana «perquè ens involucrarà en un altre atracament, després del que va passar amb Dembélé».

«Fa mesos que pels meus contactes al Brasil vaig saber de totes les xifres que es movien entorn de l'adeu de Neymar. Al maig, a la llotja del Camp Nou, vaig agafar Bartomeu i li vaig dir: 'Que sàpigues que Neymar ha donat l'ok per anar-se'n al PSG. Ho té tot lligat'. Després ho vaig dir al director d'esports professionals del Barça (Albert Soler). I al juliol els vaig enviar un whatsapp advertint-los del que els passaria. I ni cas», va relatar Minguella, molt crític amb els actuals dirigents.