L'handbol s'afageix aquest vespre a les activitats de la Festa Major de Sarrià, que es celebra aquest cap de setmana, amb la visita del Granollers, de la Lliga Asobal. El triomf de l'equip de Carles Morales a la Copa Catalana el juny passat superant el Sant Esteve a Banyoles va classificar-los per la semifinal de la Supercopa. I allà el sorteig els ha aparellat amb els vallesans. El Granollers no és el Barça, el rival més esperat, que jugarà l'altre semifinal contra el Sant Esteve, però segons explica Morales «té un gran equip, amb jugadors com Cañellas, el porter Marc Guàrdia, o gent com Álvaro Cabanas, Pep Reixach, Marc García i Adrià Figueras».

Jugar contra un equip Asobal de potencial alt no passa cada dia i, en qualsevol cas, la visita dels vallesans avui a Sarrià omplirà el pavelló. Els socis locals entraran amb invitació, mentre que l'entrada pels que no ho són valdrà sis euros. Fa dies que al poble hi ha expectació per aquest duel. El tècnic del Sarrià destaca que «vivim aquesta eliminatòria amb la màxima il·lusió. Per a nosaltres és un partit de pretemporada, però l'entitat del rival i el fet de jugar a casa fan que sortim a competir de totes totes i que l'objectiu sigui posar-ho el més difícil possible al Granollers». Carles Morales només té un dubte, i és si el rival vindrà amb el primer equip en ple, o barrejant-lo amb homes del filial, que milita a Primera Nacional.

Aquesta temporada el Sarrià ha patit les baixes de Gerard Jonquera, que s'ha retirat, i de Joanes, que per marxa per qüestions d'estudis però que podria tornar a principis de l'any que ve). Morales cobrirà les absències amb jugadors de casa que pugen en els equips inferiors com ara Biel Fuster, Oriol Teixidor, Marian, Albert i Pol Díaz, Aleix Biosca i Alberto. «Són gent amb la qual comptaré durant l'any per l'equip de Primera Nacional però que d'entrada tenen fitxa del segon equip. Tenim una plantilla curta però ja em va bé perquè així els jugadors de la base saben que no es poden adormir i que han d'estar preparats per si fan falta».,

El Sarrià, segons el seu entrenador, aspira aquest curs a «estar el més amunt possible» tot i que alerta que «aquesta temporada hi ha molts equips que s'han reforçat, com l'Adrianenc, el Sant Esteve, el Sant Quirze, La Roca o el Granollers B». La Lliga arrencarà el dia 16 a casa contra el Sant Joan Despí. Abans, avui hi ha Supercopa contra el Granollers i el dia 10, un darrer amistós contra el Bordils B al Blanc-i-Verd.