La victòria de la setmana passada al camp del Cornellà va donar ales al Llagostera, que vol aconseguir els primers punts de la temporada a casa davant l'Ebre (18.30 h). Ho buscarà després de la derrota contra l'Alcoià en l'estrena a la competició, però reforçats moralment per l'última victòria a domicili. L'equip va mostrar una imatge molt sòlida a Cornellà, sobretot en defensa, i va evidenciar una clara evolució respecte el debut, que espera seguir per seguir sumant quan encara estem en l'inici de la Segona Divisió B.

«Seria molt important aconseguir la primera victòria a casa, hem guanyat confiança aquesta setmana, qualsevol triomf és un reforç molt important pel grup», assegurava l'entrenador Òscar Álvarez. El tècnic barceloní ja avisava de les poques opcions de jugar que tenia l'uruguaià Facundo Guichón. L'extrem va disputar el primer partit contra l'Alcoià, però a Cornellà ja no va poder jugar per temes burocràtics que encara no ha pogut solucionar i que el tornaran a deixar a la graderia. D'altra banda, el central Esteban Muñoz s'ha recuperat dels seus problemes físics però fins a última hora Álvarez no creurà oportú si ha d'entrar o no a la convocatòria.

El rival d'avui al municipal llagosterenc és l'Ebre. El conjunt aragonès ha perdut els dos partits que ha disputat fins el moment, davant el Saguntí i l'Ontinyent i encara no ha aconseguit marcar cap gol a favor. No obstant, Òscar Álvarez afirma que «tot i perdre jugadors importants té gent molt contrastada i és un rival molt perillós». A les files de l'equip gironí hi ha el davanter Toni Gabarré, la temporada passada a l'Ebre i autor del gol de la victòria a Cornellà. «Després de no poder jugar a la primera jornada es va refer i està motivat per jugar contra el seu exequip», destacava Òscar Álvarez a la prèvia del partit d'avui.