La retirada de l'ara nova vicepresidenta del club Noemí Jordana no deixarà l'Uni sense una gran base de referència, perquè l'Spar Citylift Girona ha sacsejat aquest matí el mercat de Lliga Femenina amb l'anunci de la incorporació de Núria Martínez. La base catalana torna a la lliga espanyola, on la seva última experiència va ser el 2010 al desaparegut Ros Casares de València, després d'haver jugat a Rússia, Turquia i a Itàlia en les últimes temporades.

Amb 33 anys, Martínez també coneix la WNBA (dos anys amb Minnesota) i, en el seu moment, va ser una habitual de la selecció espanyola amb qui va disputar els Jocs Olímpics d'Atenes i Pequín. Amb Rosó Buch i Nicole Romeo, l'Spar Citylift Girona tenia prou ben coberta la posició de base, però no ha deixat escapar l'oportunitat de fitxar una Núria Martínez, que nascuda a Mataró i debutant a Lliga Femenina fa ja 15 temporades amb l'UB Barça, s'ha decidit a tornar a jugar a Catalunya tancant un cercle per Europa que l'ha portat a jugar en equips com Perfumerías Avenida, Dinamo Moscou, Schio, Geas, Ros Casares, Umbertide, Kayseri, Galatasaray i un altre cop al Schio italià amb qui aquesta temporada ha participat a l'Eurolliga.

L'arribada de Núria Martínez arrodoneix, encara més, una plantilla de l'Uni a la que s'hi afegirà en breu la substituta de la lesionada Keisha Hampton. De moment, Èric Surís compta amb Núria Martínez, Rosó Buch, Nicole Romeu, Magali Mendy, Laura Roig, Helena Oma, Shante Evans, Nadia Colhado, Maria Conde i Kristina Alminaite.