El Liverpool va demanar a última hora d'ahir a la nit, al tancament del mercat, 200 milions pel migcampista brasiler Philippe Coutinho, pretès pel Barça, segons va assegurar Albert Soler, director d'esports professionals del club. «A última hora, després de setmanes d'ofertes i negociació, el Liverpool ens va demanar 200 milions d'euros per Coutinho i vam decidir no fer l'operació», va dir Soler. No obstant, alguns mitjans informaven que el club d'Anfield assegurava que això que va dir Soler era «mentida» ja que mai havia posat preu per Couttinho.

Durant el repàs un cop finalitzat el mercat d'estiu, Soler es va referir al fet que el mercat pateix una gran inflació. «El Barça és dels socis, no d'un consell d'administració, no entrarem en la irresponsabilitat de posar-ho en risc», va comentar. «El que ha passat al mercat d'aquest any ens porta a les portes d'un model totalment diferent. Els clubs tradicionals érem els que liderem aquest procés, però ja no, ara els principals actors són els països, els fons d'inversió i els multimilionaris», va recalcar.

Soler va voler enviar un missatge de tranquil·litat al barcelonisme sobre la renovació de Messi, anunciada al mes de juliol però sense signar pel jugador. «Quan vam anunciar un acord és que està validat per les dues parts. Significa que hi ha acord entre les dues parts i estem pendents de protocolitzar la validació. No hi ha cap problema. La signatura es produirà en breu, si no s'ha fet abans ha estat perquè hi ha hagut gires i partits de seleccions».