El Bordils va aconseguir ahir la quarta victòria de la pretemporada, després de superar el B.M. La Roca per un clar 28-21. Els de Sergi Catarain van començar a dominar el partit des del principi i, després d'uns primers minuts igualats, el parcial al minut 10 ja era de 7-4, mentre que al descans la diferència havia arribat ja als vuit gols (18-10). Amb el marcador tan ampli al descans, el tècnic va poder aprofitar per provar diferents sistemes defensius, així com canvis en les posicions d'atac per anar preparant una temporada que ja és a sobre, doncs el proper cap de setmana s'inicia la competició davant l'Agustinos d'Alacant.

Fora dels partits de preparació, el Bordils també estarà pendent aquesta tarda, a partir de les 16:15 del sorteig de la primera i segona ronda de la Copa del Rei, que se celebrarà al pavelló Quijote Arena de Ciudad Real, coincidint amb la celebració de la XXXII Supercopa ASOBAL, una competició que enfrontarà al Barcelona Lassa contra el BM Logroño. Els blaugrana surten com a favorits, havent guanyat les cinc últimes edicions.