L'Spar CityLift Girona va anunciar ahir el fitxatge de la base Núria Martínez, una jugadora amb experiència a la selecció espanyola que ha jugat a les lligues de cinc països (Espanya, Estats Units, Itàlia, Rússia i Turquía). Martínez, nascuda fa 33 anys a Mataró, és una de les jugadores més destacades d'àmbit català tant per la seva llarga trajectòria a l'elit com pel seu palmarès a nivell de clubs i de selecció. Martínez ja s'entrenarà demà amb les seves companyes i el club podria anunciar més reforços en els propers dies.

Amb aquesta incorporació el club gironí reforça la posició de base, on haurà de competir amb Rosó Buch i Nicole Romeo, i aporta veterania a la plantilla, un rol que havia quedat un xic buit després de la retirada de Noemí Jordana, ara vicepresidenta del club. El director esportiu de l'Spar CityLift, Pere Puig, comentava que «estem molt contents amb aquesta incorporació» i reconeixia que «l'hem volguda fitxar cada temporada en els darrers anys, però era difícil, perquè sempre ha estat jugant en equips top d'Europa». La lesió de Hampton, però, havia propiciat l'ocasió i «hem aprofitat que era el moment adequat per aconseguir fitxar-la».

Trajectòria impressionant

Núria Martínez és una jugadora nascuda a Mataró que ha estat jugant sempre al més alt nivell des que, el 2003 fitxava pel Perfumerías Avenida. La jugadora, amb experiència a la WNBA (Minnesota ), va començar a fer-se un lloc a les lligues europees ben aviat i ha passat per equips com Dinamo de Moscú, Famila Schio o Galatasaray. Amb la selecció espanyola té sis medalles (dues plates i quatre bronzes) a les grans competicions.