El Bordils ja coneix el rival per al partit de la primera ronda de la Copa del Rei. En el sorteig celebrat ahir al Quijote Arena, de Ciudad Real, el bombo va propiciar una sorpresa, i és que els gironins van queda emparellats amb el Torrelavega, també de Divisió d'Honor Plata i equip escollit per l'exblanc-i-verd Dalmau Huix per jugar aquesta propera tempodara.

Els de Sergi Catarain, que comencen la temporada el proper cap de setmana a la pista de l'Agustinos d'Alacant, jugaran aquesta primera eliminatòria de la Copa del Rei al Blanc-i-Verd el cap de setmana del 30 de setembre-1 d'octubre i, en cas d'aconseguir superar aquesta eliminatòria, els gironins s'hauran d'enfrontar, en la segona eliminatòria al Quabit Guadalajara, equip en el que segueix militant el mític porter José Javier Hombrados.

De moment el Bordils, que aquest any estrena tècnic i ha perdut algun dels pilars de l'equip de la passada campanya, ha signat una pretemporada notable, amb quatre victòries, tres sobre rivals de Primera Estatal (La Salle Montcada, Sant Quirze i La Roca) i una contra un rival de Divisió d'Honor Plata (FC Barcelona B). La cara negativa és que l'esforç físic ha passat factura i acumulen algunes baixes a la plantilla.