David Villa, màxim golejador en la història de la selecció espanyola que va reaparèixer després de tres anys en el partit contra Itàlia de dissabte, va patir en l'entrenament d'ahir «una lleu elongació en la seva musculatura adductora» que, en un principi, el convertia en dubte per al matx de demà a Vaduz contra Liechtenstein, però que finalment l'ha descartat. En acabar la sessió preparatòria que va dirigir Julen Lopetegui a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, Villa va anar al costat dels serveis mèdics de la RFEF a l'hospital universitari La Moraleja, on es va practicar una ressonància magnètica per conèixer l'abast del seu problema. Un cop valorat el seu estat, es va decidir que finalment abandonés la concentració. El seu equip, el New York City, va ser informat a l'instant de l'estat de la lesió del futbolista.

El davanter va tornar a jugar amb Espanya en substituir Isco Alarcón en els últims minuts de l'Espanya-Itàlia, partit de classificació per al Mundial de Rússia 2018, en què la selecció espanyola va vèncer per 3-0. Guanyador d'una Eurocopa i un Mundial amb Espanya va disputar el seu partit número 98 amb la selecció espanyola, de la qual és el màxim golejador històric, amb 59 gols. El públic del Bernabéu va reclamar la seva entrada en els instants finals i, gràcies al tècnic basc Julen Lopetegui, David Villa és a dos partits de ser centenari com a internacional.

Rendits a Isco

Mentrestant, la selecció espanyola de futbol va tornar aquest diumenge als entrenaments per preparar el partit a Liechtenstein de dimarts, poques hores després de l'exhibició d'Isco davant Itàlia. El gran partit del jugador del Madrid no va passar desapercebut i va ser el focus d'atenció d'un xoc que Espanya va acabar guanyant 3-0 per aplanar el seu camí cap al Mundial de Rússia 2018. Isco es va erigir en el gran protagonista del duel, amb una actuació màgica que va rubricar amb un parell de golassos i múltiples jugades que fins i tot van provocar l'aplaudiment del seleccionador italià, Giampiero Ventura, que en conferència de premsa va reconèixer haver gaudit del túnel que va fer a Marco Verratti el migcampista espanyol.

Amb Isco com a gran protagonista, els jugadors del combinat que prepara Julen Lopetegui van saltar a la gespa del camp d'entrenament a Las Rozas. En una sessió a porta tancada, en les imatges enviades als mitjans de comunicació per la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), es va poder veure a tots els jugadors somrients després de la important victòria davant Itàlia i el bon ambient que es respira a la concentració.