Tercera ensopegada del Peralada-Girona B en aquest inici de lliga. Ahir va ser el Lleida Esportiu l'encarregat de superar l'equip que entrena Arnau Sala, que tot i fer un bon partit es va veure condemnat per un gol d'estratègia a un quart d'hora del final. Joel Arimany va debutar i va jugar tot el partit amb els xampanyers.

Els minuts inicials de partit van ser de tempteig. La primera arribada va ser al minut 16, quan el visitant Félix provava un xut que sortia desviat. Un minut després responia Coro, que des d'una bona posició a la frontal de l'àrea xutava centrat, sense cap problema per al porter ex del Girona David Oliveros. Tot i que les ocasions no arribaven amb continuïtat, la bona proposta dels dos conjunts feien que el duel fos atractiu futbolísticament. Bones combinacions, bones accions però en tots dos casos, sense capacitat per finalitzar. Aquesta és l'assignatura pendent d'un Peralada que va sortir amb Joel Arimany, acabat d'arribar de Màlaga, com a titular a la davantera. Al de Quart se'l va veure, com és lògic, amb falta d'un protagonisme que sí que intentaven tenir els homes de banda, Paik i Andzouana, fent mal amb les seves diagonals cap a dins.

Per començar la segona part Arnau Sala introduïa dos canvis, els d'Álamo i Pachón per Iu Ranera i Andzouana, respecticament. La primera del segon temps tornava a ser per a Coro, que havia corregit la seva posició al segon temps, en una falta directa que acabava, novament, a les mans d'Oliveros. Cinc minut després, al 63, en una acció calcada, una falta a la frontal de l'àrea, el Lleida gaudia de l'oportunitat més clara del partit. El xut de Javi López sortia fregant el travesser de la porteria defensada per Gianni.

La imatge que oferia l'equip gironí estava sent molt bona. Molt centrats en defensa i insistents en atac, Paik va estar a punt de marcar amb un xut creuat que el porter lleidatà enviava a córner amb una bona estirada al minut 72. El duel s'accelerava per moments i l'últim quart feia preveure que qualsevol acció podia decantar el partit. I així va ser. En un córner, al minut 75, Moustapha entrava a rematar amb tot per, amb el cap, enviar una rematada al fons de la porteria, impossible per al porter lloretenc del Peralada. Els de la Terra Ferma s'avançaven i els gironins havien de tornar a remar a contracorrent. Quedaven tocats els de casa, que tot i intentar-ho amb més cor que cap, no van aproximar-se amb perill a l'àrea visitant, evidenciant la falta d'olfacte golejador. El proper repte, encara més exigent: el Peralada-Girona B visitarà el camp de l'Elx, el Martínez Valero.