Sense sorpreses. La final femenina del Campionat de Catalunya Absolut de tennis que s'està disputant al CT Girona comptarà amb les dues principals caps de sèrie i favorites al títol: Tita Torró i Laura Pous. Ahir, cap de les dues va tenir massa dificulats per desfer-se, respectivament, de l'olotina Júlia Payola i la selvatana Marina Bassols.

Va obrir la jornada amb molta força Torró, en superar el seu partit per la via ràpida amb un joc molt sòlid des del fons de la pista. El resultat, un 6-0 i 6-2, així ho justifica. Va haver de suar una mica més Pous, que tot i patir al primer set (7-5), va rematar la feina en el segon (6-1). Totes dues es veuran les cares avui en la final.

Pel que fa al quadre masculí, ahir se'n van disputar els quarts de final en la seva totalitat. Quedaven així definides les dues semifinals. Ferran Ventura va derrota Pol Vaquero (6-4 i 6-1) i s'enfrontarà a un dels grans favorits, Albert Montañés, botxí de Jeremias Lima (6-2 i 6-0). De la seva banda, Nikita Tatyanin guanyava Pol Feixas (6-1 i 6-1) i es veurà les cares amb Roberto Carballés, que superava Arnau Rodríguez (6-1 i 6-0). Les semifinals, avui a partir de les 10.30 h.