El Figueres va golejar ahir el Vilassar de Mar (3-0) gràcies a les dianes de Pimentel, Dani Gómez i Ferrón, per confirmar el bon estat de forma de l'equip de Chicho que, a més a més, ha aconseguit mantenir la porteria a zero en aquests tres triomfs consecutius (Palamós, Vilafranca i Vilassar).

El debut amb derrota aquesta temporada ja està més que oblidat pel Figueres. Tres victòries seguides han llançat la Unió a la part alta de la classificació i ahir, contra el conjunt maresmenc, van tornar a fer una demostració d'efectivitat ofensiva i solidesa defensiva. El tècnic, Chicho, posava èmfasi a la prèvia en la importància de ser contundents a les dues àrees i així ho van posar en pràctica. El canvi de sistema que ha posat en pràctica l'entrenador, jugant amb un 5-3-2 defensant i un 3-5-2 atacant, està donant els seus fruits. Ahir, contra els maresmencs, Pimentel tenia la responsabilitat de fer parella atacant amb Dani Gómez, per la baixa de Gil Muntadas, i el figuerenc va respondre marcant el primer gol del partit al minut 20. Encara abans del descans, precisament Dani Gómez era l'encarregat d'ampliar diferències anotant el segon gol, que deixava el partit molt ben encarat per als interessos dels gironins.

Ja a la segona meitat, els minuts passaven i un dels fets més significatius, a banda del debut de Joel Vilalta amb el primer equip, va ser el retorn de Ferrón. I quin retorn! A tres minuts per al final, el davanter tancava el partit en un contraatac que definia a la perfecció. Amb aquesta victòria, el Figueres suma nou punts i és tercer provisionalment a la classificació. Dimecres visiten el Cerdanyola (20.30 h).