Sembla que la irregularitat s'ha apoderat dels jugadors del Llagostera en aquestes tres primeres jornades de lliga i el guió no està sortint tal com l'havien preparat. Dues derrotes a casa, l'última el diumenge passat contra l'Ebro (1-2), han deixat tocat l'equip d'Òscar Álvarez, que la única victòria que suma la va aconseguir a domicili a la segona jornada. Voldrà repetir aquesta història al camp del Vila-real B (17 h.). Sense Leo Ramírez ni Raúl Fuster, sancionats, Òscar Álvarez ha preparat el partit «buscant els punts febles» d'un rival que, amb tres victòries en els tres primers partits, és el líder de la categoria.

«Que siguin líders demostra el seu potencial, ens exigiran molt en defensa, tenen molta qualitat i els agrada tenir la pilota. Hem d'aprofitar els seus punts dèbils», assegurava l'entrenador llagosterenc, Òscar Álvarez. Els castellonencs s'estan mostrant molt sòlids en aquest inici de competició, on han superat l'Atlètic Balears i l'Ontinyent a domicili i el Saguntí al Mini Estadi de Vila-real. Es tracta d'un equip jove, molt valent i alegre en atac i que el bon inici els ha llençat a ser una gran amenaça pels llagosterencs.

El Llagostera ha d'arreglar errors comesos en el duel contra l'Ebro, com la defensa de les jugades d'estratègia, tot i que els valencians intentaran arribar a la porteria de Marcos mitjançant les combinacions i la possessió de la pilota. Álvarez tampoc podrà comptar amb Facundo Guichón, que està tornant del seu país, l'Uruguai, després d'arreglar els seus problemes burocràtics.