El president del Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va assegurar ahir al vespre que el soci del club blaugrana «pot estar tranquil» amb el futur de l'argentí Leo Messi i l'espanyol Andrés Iniesta, que encara no han signat les seves renovacions. Abans de la disputa del partit de la Lliga de Campions contra el Juventus, el màxim mandatari de l'entitat va enviar un missatge de calma pel que fa a la negociacions per ampliar els contractes de tots dos jugadors, en afirmar que «jugaran al Barcelona fins que ells vulguin».

«El soci pot estar tranquil. De Messi n'hem parlat ja que la renovació està signada i estarà tant de temps com ell vulgui al Barça igual que en el cas d'Iniesta», va precisar en declaracions a Barça TV. Pel que fa a l'inici de temporada del seu equip, Bartomeu va destacar que el primer equip ha començat «molt bé la Lliga» i va elogiat la tasca del nou entrenador Ernesto Valverde. «Estem molt contents amb Valverde, però queda molta temporada encara. Això permet que el soci i l'aficionat pugui començar il·lusionat amb aquest projecte, amb els nous jugadors i que van entrant a poc a poc. És mèrit seu i per això estem molt contents amb ell», va sentenciar.

Més tard a Televisió de Catalunya, Bartomeu no va descartar realitzar canvis a l'estructura esportiva del club en els propers dies. Cal recordar que a començaments d'estiu Pep Segura es va integrar en aquesta àrea.