A la tercera tampoc ha estat la vençuda i el Llagostera ha encaixat una nova derrota a casa. És la tercera en els tres pimers partits de lliga que el conjunt d'Òscar Álvarez ha jugat al municipal llagosterenc i aquest matí ha estat el Formentera qui s'ha emportat els tres punts del Gironès. Un gol d'un ex, Samu San José, a l'inici de la segona meitat, ha condemnat els gironins que queden a la zona baixa de la classificació amb quatre punts de quinze possibles.

El conjunt llagosterenc ha dominat la primera meitat, tenint la possessió de la pilota i arribant amb més freqüència a la porteria contrària. Òscar Álvarez introduïa novetats a l'onze titular, amb el retorn de Leo Ramírez i Raúl Fuster després de la sanció i l'entrada d'homes com Pol Gómez al mig del camp al lloc de pitu, que ha iniciat el partit a la banqueta. Gabarre ha estat el llagosterenc que ha insistit en els primers minuts, amb dues rematades, la primera defectuosa i la segona, més ben dirigida, que ha rebutjat amb problemes el porter visitant Marcos Contreras. L'altre Marcos, el porter llagosterenc, ha hagut d'intervenir en una ocasió d'Álvaro, que finalitzava Dailos en un segon intent que sortia alt, en la que era la millor ocasió del Formentera a la primera meitat. El trident ofensiu dels gironins, format per Moha, Gabarre i Gavilán es repartien les accions ofensives però en cap cas han pogut gaudir d'oportunitats clares de gol davant la defensa balear, capitanejada per l'exllagosterenc Samu San José.

La segona meitat ha començat de la pitjor manera pels interessos dels gironins. En una centrada lateral servida per Nando Quesada, ha acabat tocant al pal després d'un rebot i San José, oportú, ha enviat la pilota al fons de la xarxa avançant els balears. Després del gol de l'ex, el Llagostera ha intentat reaccionar i ho feia amb un xut de Moha, en una posició molt bona, però el seu llençament sortia fora per poc. Els d'Òscar Álvarez tenien la possessió de la pilota però aquesta era estèril ja que quan arribaven a tres quarts de camp, ja a territori rival, els blaugrana no trobaven solucions i no podien finalitzar les jugades.

Els minuts passaven i l'entrada de Pitu al terreny de joc ha donat més velocitat a la pilota, que anava de banda a banda però, novament, sense trobar les referències ofensives. Moha, Gabarre i Gavilán han estat desapareguts en tot el segon temps. El Formentera, ben situat i sense perdre la cara al partit, buscava en els contraatacs la manera de sentenciar el duel i Juan ha tingut el segon a un quart d'hora pel final, però després de fer-ho tot bé ha xutat fluix a porteria. A l'últim minut, Lucas Viale ha estat a punt de trobar l'empat però la seva rematada ha sortit lleugerament per sobre el travesser. El proper cap de setmana el Llagostera visita Son Moix per jugar contra el Mallorca.?

LLAGOSTERA: Marcos, Javi Chica (Chele, min. 67), Esteban, Viale, Fuster (Maynau, min. 74), Pol Gómez (Pitu, min. 63), Carbó, Leo Ramírez, Moha, Gavilán i Gabarré.

FORMENTERA: Contreras, Fabi, Javi Rosa, San José, Bonilla, Álvaro (Maikel, min. 89), Liñán, Nando Quesada (Juan, min. 67), Dailos, Garmendia i Bruno (Gabri, min. 82).

GOLS: 0-1, min. 51, San José.

ÀRBITRE: Recio Moreno.

ESTADI: Municipal de Llagostera. Uns 200 espectadors.