El pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes) ha guanyat el Gran Premi de Singapur al circuit de Marina Bay, beneficiat per l'accident entre l'holandès Max Verstappen (Red Bull) i el finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari) que també ha deixat fora de combat l'alemany Sebastian Vettel (Ferrari).

Després d'una sortida molt accidentada, en la qual han quedat fora els dos Ferrari, Verstappen i Fernando Alonso (McLaren-Honda), Hamilton ha passat del cinquè lloc de sortida al primer i ha liderat la cursa fins al final seguit per l'australià Daniel Ricciardo (Red Bull ) i el finlandès Valtteri Bottas (Mercedes), amb l'espanyol Carlos Sainz (Toro Rosso) quart.

Els deu primers llocs els han completat el mexicà Sergio Pérez (Force Índia), el britànic Jolyon Palmer (Renault), que ha sumat avui els seus primers punts de la temporada, el belga Stoffel Vandoorme (McLaren-Honda), el canadenc Lance Stroll (Williams), el francès Romain Grosjean (Haas) i el francès Esteban Ocon (Force Índia).

Aquesta ha sigut la tercera victòria consecutiva del líder del Mundial, Lewis Hamilton, després de les de Bèlgica i Itàlia, i la setena de la temporada a catorze carreres. Amb els 25 punts obtinguts avui, el tricampió britànic suma 263 i augmenta la seva distància amb Vettel a 28 punts.

La cursa, marcada per la pluja inicial i els accidents posteriors, ha conclòs són sol 12 monoplaces en carrera (els deu primers seguits pel brasiler de Williams, Felipe Massa, i l'alemany de Sauber, Pascal Wehrlein) i no ha completat les 65 voltes previstes , sinó que van ser 58 pel fet que s'han superat les 2 hores de durada màxima d'un Gran Premi