La final de la Lliga de Campions del 2019, a estat concedida al Wanda Metropolità de Madrid. Serà la primera que aculli l'estadi de l'Atlètic de Madrid i la cinquena de la capital espanyola (va ser al Santiago Bernabéu els anys 1957, 1969, 1980 i 2010. El Ramón Sánchez Pizjuán de Sevilla va albergar l'edició de 1986, i el Camp Nou a acollir les finals del 1989 i 1999.

El nou estadi blanc-i-vermell, inaugurat el passat dissabte 16 de setembre amb el partit de Lliga Atlètic de Madrid-Màlaga (1-0), ha estat considerat "adequat" per la UEFA per convertir-se en escenari d'una gran final.

El dossier de la UEFA sobre els estadis aspirants ha donat una qualificació favorable al recinte (67.829 espectadors) en la majoria dels seus espais interiors, així com a les seves zones d'aparcament i ha reflectit que compleix les exigències d'accessibilitat.

Vestidors, lavabos i sales de primers auxilis i control de dopatge han estat altres dels aspectes que ha valorat la UEFA, al costat de les zones VIP del recinte, tot i no disposar d'espai suficient per a les àrees d'hospitalitat dels patrocinadors al seu interior, segons el seu criteri.