El Barça es va entrenar ahir al migdia a la Ciutat Esportiva, sessió després de la qual l'entrenador blaugrana, Ernesto Valverde, va donar la llista de vint convocats per al partit al camp de l'Sporting de Lisboa, en la qual van entrar Semedo i Deulofeu, que no van ser inclosos a la del duel contra el Girona a Montilivi de dissabte passat.

El Barcelona torna a la Lliga de Campions demà al vespre després d'haver guanyat tots els partits a la Lliga Santander i haver tingut un gran debut al torneig continental, amb el triomf davant la Juventus fa dues setmanes al Camp Nou (3-0) amb l'enèsima actuació estel·lar de Leo Messi.

Després d'una jornada de descans d'ahir, després del 0-3 en el camp del Girona, l'equip barcelonista va tornar a activar-se en el camp d'entrenament al matí, en una sessió que tindrà continuïtat avui a Lisboa a l'estadi José Alvalade a les 19.00 hores.

El Barcelona surt avui mateix a Portugal, on demà a Lisboa jugarà la segona jornada de la Lliga de Campions. Està previst una compareixença de l'entrenador blaugrana i del portuguès Semedo, exjugador del Benfica. Les dues compareixences seran a l'estadi José Alvalade a les sis d'aquesta tarda.

La llista de convocats per part del conjunt barcelonista la formen: Ter Stegen, Cillessen, Ortolà, Semedo, Gerard Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Jordi Alba, Lucas Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal i Umtiti. Han quedat fora de la convocatòria, per decisió tècnica, Thomas Vermaelen, Arda Turan i Paco Alcácer, mentre que Rafinha Alcántara i Ousmane Dembélé segueixen lesionats.