Salamanca continua sent territori hostil per a l'Spar Citylift Girona. Des de la històrica victòria en el primer partit del play-off del final del 2015, en aquell partit decidit per l'encert en els triples de les ja retirades Kuktiene i Jordana que seria decisiu per al títol de Lliga pocs dies després en un Fontajau a rebentar, les gironines no han aconseguit tornar a guanyar al Würzburg. De fet, ni l'Uni ni cap altre rival de la lliga espanyola. Miguel Ángel Ortega continua amb el seu idil·li amb els títols des que va arribar a la banqueta del Perfumerías Avenida i avui ha sumat una nova Supercopa, la setena del club de Salamanca, en un partit on les gironines no han sabut acabar de lligar la victòria en els últims minuts (61-55). Un triple de Laura Nicholls a dotze segons de final ha acabat decantant un partit molt ben jugat per l'Uni que ha arribat a dominar per deu punts en el tercer quart, 34-44, però que, un cop més, la intensitat de Sílvia Domínguez i Krissi Givens ha acabat desembocant en una final a cara o creu que ha caigut del costat local.

Erika de Souza ha estat designada la millor jugadora del partit, però, de fet, els grans números de la pivot brasilera han arribat gairebé tots a la primera part, al descans ja valorava 21; i, a l'hora de la veritat, Givens i Sílvia Domínguez han estat les jugadores decisives. Per part de l'Uni, Nádia Colhado ha estat la màxima anotadora amb 13 punts d'una plantilla que, a diferència del que havia passat en determinats partits de la temporada passada, ha competit bé en defensa contra un equp tant físic com l'Avenida i ha demostrat tenir una rotació molt llarga i amb nombroses jugadores capacitades per agafar responsabilitats en atac. Un bon partit sense premi per a l'Uni.

Perfumerías Avenida, 61: Sílvia Domínguez (13), Givens (13), Elonu (6), Gil, De Souza (13)- cinc inicial- Nicholls (10), Abdi i Moss (2).

Spar Citylift Girona, 54: Núria Martínez (5), Romeo (10), Mendi (5), Evans (7), Almanite (3)- cinc inicial- Buch (5), Colhado (12), Traoré (8), Conde i Oma.