Després de cedir els dos primers punts a la Lliga, dissabte al Wanda Metropolitano davant l'Atlètic de Madrid, el Barça ja té la mirada posada en la nova jornada de la Lliga de Campions.

El conjunt d'Ernesto Valverde rebrà dimecres l'Olympiacos grec, cuer del grup D i que encara no ha sumat cap punt. Els grecs, entrenats pel kosovè Besnik Hasi, ocupen la cinquena posició a la lliga grega i dissabte van superar en un partit molt ajustat, el Panionios per 3-4 després d'encadenar-ne quatre sense guanyar a lliga.

Una nova victòria dels blaugrana -la tercera en tres partits- encarrilaria, pràcticament, la classifiació per als vuitens de final de la Champions.

Els jugadors del Barça tornen avui als entrenaments. Ernesto Valverde podrà comptar per al partit contra l'Olympiacos amb tots els jugadors del primer equip, exceptuant els lesionats Rafinha, Arda Turan i Dembelé.

El Juventus, que en principi ha de lluitar amb el Barça per la primera posició del grup D, rebrà l'Sporting de Portugal, en un partit on els dos equips estan empatats a tres punts.

Dimecres també serà el torn del rival del Barça el passat dissabte. L'Atlètic de Madrid visita Azerbaidjan sense marge d'error i aspira a sumar dues victòries seguides contra el Qarabag per revitalitzar les seves opcions en el grup C després de la derrota a casa contra el Chelsea i sumar només un punt en dos partits.

Per la seva banda, el Reial Madrid rebrà dimarts al Tottenham. En joc està el lideratge del grup H entre dos equips igualts a punts. Els de Mauricio Pochettino visiten el Santiago Bernabéu després de sumar tres victòries seguides a la Premier League que l'han afiançat a la tercera posició. Els de Zidadine Zidane també vénen de guanyar dissabte en un ajustat 1-2 al camp del Getafe.

En el mateix grup H, l'APOEL i el Borrussia Dortmund busquen els primers punts a la Lliga de Campions.

L'altre equip espanyol en competició és el Sevilla que visitarà dimarts el camp de l'Spartak de Moscú. El conjunt d'Eduardo Berrizzo són primers del grup E i poden donar una pasa important si superen el conjnt rús, que encara no coneix la victòria i compta els seus dos compromisos en dos empats.

En aquest mateix grup, el Liverpool confia en retabilitzar la teòrica fragilitat del Maribor eslovè per sumar per primera vegada els tres punts en aquesta Champions.

El Manchester City, que va superar clarament dissabte el Bournemouth per 7-2 i acumula nou partits seguits guanyant, rebrà el Nàpols en el partit corresponent al grup F. El de Pep Guardiola buscaran la tercera victòria a la Lliga de Campions i els apropi a vuitens de final.

El Manchester United, que no va poder passar de l'empat a Anfield en el seu compromís a la Premier, visita el cuer del grup A, el Benfica, que ha perdut els dos partits anteriors.

En el grup B, el París Saint Ger-main visita el camp de l'Anderlecht, que ha perdut els dos partits de la Lliga de Campions. El conjunt d'Unai Emery, que ha ampliat el lideratge de la lliga francesa, transita amb firmesa per la temporada i també pel torneig continental.

Mentre, Munic veurà la nova estrena de Jupp Heynckes, que debutarà en la seva nova etapa amb el conjunt bavarès, al qual va fer campió en la seva última temporada com a tècnic. El Bayern rebrà el Celtic per la lluita del segon lloc del Grup B.