Després de cinc derrotes seguides i l'empat d'ahir, estar en zona de descens i només haver guanyat un partit en les 14 jornades de Lliga la directiva de l'Olot va decidir destituir el tècnic argentí Martín Posse i el seu ajudant Pablo Rotchen. En un comunicat oficial l'equip de la Garrotxa va comunicar que la destitució del qui havia estat el seu entrenador des de principi de temporda. Segons el club va ser una desició dolorosa i que s'havia donat exclusivament pels mals resultats i la dinàmica negativa de l'equip. En les properes hores, el club anunciarà el substitut del tècnic argentí per mirar de revertir la situació actual.

La iniciativa es va prendre tot i que l'equip va tornar a puntuar ahir a la tarda davant un rival que aspira a entrar als llocs de play-off a final de temporada, el Vila-real B. Els homes de Martín Posse van plantar cara al submarí groc i hi va haver ocasions en les dues porteries per obir el marcador, però al final el resultat va ser el mateix que en començar el partit, 0 a 0.

Durant la primera meitat va ser el conjunt visitant entrenat per Miguel Álvarez que va dominar el partit i va tenir la posessió de la pilota, però les primeres ocasions van arribar en les botes dels futbolistes de la Garrotxa. La primera ocasió la va tenir Toril, que en el minut 6 va robar la cartera al defensa i es va treure un xut que va aturar Cantero. Al quart d'hora va ser Héctor que ho va provar amb un potent xut des de la distància. Dos minuts més tard arribaria la primera ocasió visitant per mitjà de Mario.

Al minut 31 arribaria una altra ocasió per al filial del Vila-real, aquesta vegada la va tenir d'Imanol García, però el seu xut el va rebutjar molt bé el porter Ginard.

En la segona part, els groguets van seguir pressionant i dominant el partit i van tenir diverses ocasions per marcar gol, però els de Posse també van tenir les seves per poder avançar-se.

En el minut 53, el màxim golejador de l'Olot aquesta temporada amb tres dianes, Marc Mas, no va arribar per poc a una centrada de Blázquez, i en el minut 71 Héctor es va treure un altre xut des de la frontal que va sortir desviat.

El partit va passar a una fase d'anades i vingues i els de Miguel Álvarez també van estar a punt de marcar en dues ocasions. En el minut 72 Guerra va tenir una clara ocasió i dos minuts més tard entre la defensa de l'Olot i Ginard aconseguir rebutjar diverses ocasions visitants.

El submarí groc es va bolcar a l'atac i al minut 82 Ginard va aconseguir blocar una rematada de Dalmau. La resposta de l'Olot va arribar al minut 86 i per mitjà d'Alfredo, que es va plantar davant el porter visitant Cantero, però el seu xut va ser massa centrat.

En una de les últimes ocasions del partit, ja en temps afegit, Barnils va connectar una rematada de cap que va sortir desviada.

Així es va acabar l'últim partit de Martín Posse a la banqueta de l'Olot, que tot i trancar una ratxa de derrotes davant el tercer clasasificat, el filial del Vila-real, va acabar sent destituït.

Amb l'empat, l'Olot se situa divuitè a la classicicació amb 9 punts, encara en zona de descens, i la setmana vinent visita al Formentera, un rival que està a la zona baixa però que es troba en un bon moment després d'haver guanyat els dos últims partits, contra el Lleida a casa (1 a 0) i ahir a Elx (0 a 1). El partit serà diumenge a les sis de la tarda.