L'Spar Citylift Girona necessitarà guanyar la setmana vinent a la pista del Ceglèd hongarès per ser un dels vuit millors equips de la primera fase de l'Eurocup i estalviar-se així jugar la primera de les eliminatòries de la segona fase de la competició. Les gironines ja classificades des de l'anterior jornada han perdut avui el seu primer partit de l'Eurocup a la pista del Landes que, amb la bescanonina Queralt Casas fent un molt bon partit, han anat sempre per davant gràcies al seu notable encert ofensiu (88-75).

La defensa de l'Uni no ha pogut rebaixar el nivell d'encert de les franceses que, per exemple, en el primer quart han fet un impressionant 12/15 en tirs de dos punts per anotar 30 punts en només 10 minuts (30-25). Amb les habituals rotacions d'Èric Surís, les gironines han aconseguit capgirar el partit de manera puntual abans del descans (40-41 amb un 2+1 de Rosó Buch), però les franceses han anat gairebé sempre per davant en el marcador. El Landes ha dominat amb avantatges curts, però l'encert de Plagnard i Queralt Casas ha permès que el partit es decidís al principi del darrer quart quan el Landes ha trencat la barrera dels deu punts. Al final, 88-75.