Quim Costa i Àngela Castelló van ser els guanyadors de la primera cita dels Cims de Girona, una pujada nocturna al Castell de Sant Miquel (3'93 quilòmetres i 445 metres de desnivell positiu). La prova que organitza el Club Trail Running Girona va reunir un centenar de participants amb alguns dels corredors gironines més destacats.

En categoria masculina, Costa va guanyar amb un temps de 18:39 derrotant en els metres finals a Jordi Rabionet per només sis segons. Abans, un grup format per Rabionet, Codolà, Cànimas, Costa, Baquer i Zulet es varen destacar des del principi i, a mesura que s'anava arribat a dalt, anava quedant menys gent fins que a l'esprint final el corredor del Terra de Volcans va superar Rabionet (18.45). Martí Baquer va ser tercer amb 19:16.

Pel que fa a la categoria femenina, Àngela Castelló va dominar des dels primers metres, perseguida per la nova zelandesa Caitlin Fielder i un petit grup amb Anna Güell, Pilar Fernàndez i Marta Morer. Al final Castelló va guanyar amb un temps de 21:26, Fielder segona amb 23:45 i Anna Güell tercera amb 25:46.