El Bordils ha sumat aquesta tarda a la pista del Palma del Río la segona victòria de la temporada després de deu jornades. Tot i el triomf, els gironins continuen en zona de descens amb només cinc punts, i es troben a dos de la permanència que precisament marca l'equip andalús, d'aquí la importància de la victòria d'aquesta tarda.

Després de tres derrotes consecutives, els de Sergi Catarain han tornat a puntuar després de fer-ho per última vegada ara fa un mes amb un empat (26-26) a la pista del Barça B.

Tot i arribar al descans perdent de dos (15-13), els de Sergi Catarain han sabut reaccionar a temps per acabar sumant dos punts que valen el seu pes en or. A dos minuts del final, el Bordils perdia d'un (23-22). Dos gols a les acaballes del partit d'Uri Màrquez i Arnau Palahí han capgirat l'electrònic. Al final 23-24. Sergi Mach, autor de 7 gols, ha estat el màxim golejador del partit.