Canvi d'aires a la Delegació Territorial de Ciclisme de Girona. En les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Ciclisme, també es va aprofitar per escollir els nous delegats territorials. Cara a cara es trobaven Francesc Moradell, tota una institució al ciclisme gironí i català, i Carles Ferrer, que també fa molt temps que treballa en pro del ciclisme dins la Federació.

Les urnes van parlar i van decidir traspassar el poder a la territorial cap a Carles Ferrer, que aportava una clara proposta de renovació en el seu programa, adscrit a la candidatura de Quim Vilaplana, que es va imposar a Antoni Palacios en la lluita per la presidència de la Federació Catalana.

Carles Ferrer es va mostrar «molt content per la victòria» i va comentar que «ara és el moment en què hem de posar-nos al costat dels clubs perquè han apostat pel canvi».

Ferrer va destacar l'alta participació d'aquests comicis: «han vingut fins a Girona, tot i la distància i el mal temps que està fent, gairebé la meitat dels clubs de la província, és una molt bona dada». Les seves prioritats són «estabilitzar el calendari i canviar la dinàmica», mentre que confessa que, a nivell de Catalunya, la prioritat és «lluitar per un preu més assequible en l'assegurança per fer baixar el de les llicències».