Ahir al matí es va disputar la dissetena edició del Cros Vila de Salt, que va deixar com a campions Àngel Mullera del CA Lloret de la Selva, en categoria masculina, i Anna Puigbert del CN Banyoles, en categoria femenina.

Uns 500 esportives es van concentrar, tot i el fred que feia, des de primera hora del matí per disputar les curses en un espai natural.

En categoria masculina, els participants havien de fer un recorregut de 9.020 metres. La sortida va ser molt disputada, però ràpidament l'atleta de Lloret de Mar, Àngel Mullera, va agafar la primera posició de la cursa, que ja no va abandonar fins creuar la línia de meta, amb un temps de 28:53.

D'aquesta manera, el lloretenc va aconseguir la seva primera victòria en la prova de Salt. La segona posició sí que va ser més disputada i no es va decidir fins l'última volta del recorregut quan Pablo García (Pratenc Associació d'Atletisme) va avançar el jove Quim Costa (CA Olot Terra de Volcans) que va guanyar en la categoria de promeses. Garcia va creuar la meta amb un crono de 29:48, un segon abans que Costa.

En categoria femenina, la guanyadora va ser Anna Puigbert, que es va imposar amb un temps de 21:54. Van completar el podi Florence Bertholet (Lleida UA), que va guanyar en categoria veterans amb un temps de 20:34, i Anna Carrion (CA Lloret de la Selva), que va fer un crono de 21:09 i va guanyar en la categoria júnior. El dia es va completar amb les curses del més petits. La prova saltenca és una de les que acull més participació infantil i juvenil gràcies a la implicació de les escoles i instituts de Salt amb l'esport. En total, van ser 481 atletes que van participar en totes les proves que es van fer al llarg del matí, amb una gran afluència de públic. La pròxima prova del Circuit Gironí de Cros serà d'aquí a dues setmanes i es disputarà a Banyoles.