El FC Barcelona Lassa, líder invicte de la lliga Asobal, visita (20.30) la pista del Quabit Guadalajara, tercer classificat, en el primer d'una marató de partits que l'esperen abans de la parada fins a febrer, per l'Europeu de Croàcia.

Després de disputar l'últim partit de l'any a la Lliga de Campions, a la pista del Nantes, el partit de Guadalajara és el primer de tres en una setmana, que seguirà rebent l'Anaitasuna al Palau (dissabte, dia 9) i tancarà la primera volta a la pista del Teucro de Pontevedra (dimecres, dia 13).

Poc més de 48 hores després, els de Xavi Pascual viatjaran a Lleó per disputar el 16 i 17 la Copa Asobal, al darrere del seu tretzè títol i el seu setè consecutiu, on competiran els quatre primers classificats de la lliga Asobal al final de la primera volta. De moment, només estan classificats el Barcelona i l'Ademar Lleó (equip amfitrió).

Amb el terrible desgast a la plantilla per la competició europea, el tècnic blaugrana Xavi Pascual anirà dosificant els efectius en aquests tres compromisos de la lliga i preparant la Copa Asobal a Lleó, segon títol de la temporada, després de la qual es produirà la diàspora dels seus jugadors a l'Europeu; possiblement, una dotzena de jugadors blaugranes aniran amb la seva selecció.