El Sevilla va esgarrapar un empat a Eslovènia davant el Maribor (1-1), resultat que li valia per matemàticament ser segon del grup E i passar als vuitens de la Lliga de Campions. Tot i això, la golejada del Liverpool davant l'Spartak de Moscou (7 -0) també li hauria donat el bitllet en cas de derrota a Eslovènia.

El conjunt andalús es va veure sorprès a la primera part amb un gol als deu minuts del brasiler Marcos Tavares i va estar molt encallat en les tasques de crear perill. Es va arribar amb l'1-0 provisional a la mitja parto però a la represa els sevillans van prémer una mica l'accelerador i un altre brasiler, Paulo Herique Ganso, que havia sortit en aquest període, va aconseguir l'empat definitiu. El Sevilla aconsegueix accedir a vuitens de final de la Lliga de Campions per segona temporada consecutiva.