El Reial Madrid ha guanyat aquest dissabte 5-0 al Sevilla, amb dos gols de Cristiano Ronaldo, un marcador amb el que els blancs van marxar al descans. Aquesta és la novena victòria de la temporada pel conjunt de Zidaine.

Nacho Fernández va adelantar els locals en el minut 3, el gol més ràpid del seu equip en el que portem de temporada. Vint minuts més tarda Cristiano marcaria el 2-0 (m. 23). El portugués va repetir més tard per fer el 3-0 de penal, quan ja havia transcorregut la primera mitja hora de joc (m. 31).

El 4-0 ha estat firma de l'alemany Toni Kroos (m.38) i Achraf Hakimi arrodoniria el marcador (5-0) al conseguir el seu primer gol amb l'equip blanc en el minut 42.

Abans de l'inici del xoc Cristiano ha dedicat la seva cinquena Pilota d'Or a l'afició del Santiago Bernabéu.

Fitxa tècnica

5 - Reial Madrid: Keylor Navas; Achraf, Nacho, Vallejo, Marcelo; Modric (Ceballos, m. 71), Kroos (Marcos Llorente, m. 63), Lucas Vázquez, Marco Asensio; Cristiano Ronaldo (Isco, m. 75) i Benzema.

0 - Sevilla: Sergio Rico; Mercado, Kjaer, Lenglet, Carole; Pizarro, Banega (Krohn Dehli, m.81), Franco Vázquez (Geis, m. 71); Navas, Nolito (Sarabia, m. 57) i Muriel.

Gols: 1-0, m. 3: Nacho. 2-0, m. 23: Cristiano Ronaldo. 3-0, m. 31: Cristiano Ronaldo de penal. 4-0, m. 38: Kroos. 5-0, m. 42: Achraf.

Àrbitre: Martínez Munuera (Comitè Valencià). Va amonestar a Jesús Navas (31) i Banega (37) pel Sevilla.