El Barça s'ha imposat per 0-2 al Vila-real en un enfrontament marcat per l'expulsió del jugador local, Raba. Els blaugranes han aconseguit sumar tres punts més gràcies als gols de Luis Suárez i Leo Messi, i a les aturades vitals de Ter Stegen.

Al llarg de la primera meitat, el Barça ha tingut gairebé un control absolut de la pilota. Com és habitual, els homes d´Ernesto Valverde han fet gala d´una gran possessió de pilota, però la circulació ha sigut lenta i no ha permès generar ocasions d´autèntic perill a l´àrea rival.

La primera oportunitat ha arribat en els primers instants de partit gràcies a un servei de córner que Gerard Piqué ha rematat al pal. A partir d´aquí, el Vila-real ha sabut expulsar el perill de la seva porteria. El conjunt de Javier Calleja s´ha arreplegat bé, i ha defensat de forma col·locada esperant robar la pilota i trenar ràpidament un contraatac.

Els valencians han posat la por al cos als blaugranes en dos contraatacs. En un d´ells, Ter Stegen a tornat a ser providencial, i en l´altre, la pilota ha acabat sortint fora.

A la represa, l´expulsió de Raba del Vila-real ha fet que l´enfrontament canviés de dalt abaix. L´extrem dels groguencs ha sigut castigat amb vermella directa per una entrada duríssima a Sergio Busquets.

A partir d´aquí, el Barça ha trobat més espais, sobretot per la banda esquerra, gràcies a la profunditat de Jordi Alba. Al minut 70, una jugada combinatòria entre Paco Alcácer i Luis Súarez ha permès l´uruguaià obrir la llauna i marcar el 0-1.

Uns 10 minuts més tard, el Vila-real ha comès una greu errada en la sortida de la pilota, el Barça ha robat ràpidament, ha connectat amb Leo Messi i l´argentí ha superat a Asenjo en el mà a mà. El gol de Messi ha suposat el 0-2 definitiu.