Els encreuaments dels vuitens de final de la Champions League 2017/2018 es coneixeran aquest dilluns 11 de desembre al sorteig que tindrà lloc a la seu de la UEFA a Nyon a partir de les 12:00 hores peninsular (segueix aquí el sorteig en directe).

Quins equips estan classificats?

Quins equips estan classificats?Són un total de 16 equips. Els que a la fase de grups s'han classificat primers i segons: Manchester United (ENG), PSG (FRA), Roma (ITA), Barcelona (ESP), Liverpool (ENG), Manchester City (ENG), Besiktas (TUR) , Tottenham Hotspur (ENG), Basilea (SUI), Bayern de Munic (GER), Chelsea (ENG), Juventus (ITA), Sevilla (ESP), Xakhtar (UKR), Porto (POR) i Reial Madrid (ESP)

Com es reparteixen els bombos?

Com es reparteixen els bombos?Hi ha dos bombos: un amb els primers de cada grup (Manchester, PSG Roma, Barcelona, ??Liverpool, Manchester City, Besiktas i Tottenham Hotspur) i un altre amb els segons (Basilea, Bayern de Munic, Chelsea, Juventus, Sevilla, Xakhtar, Porto i Reial Madrid).

Com serà el sorteig dels vuitens de la Champions League?

Com serà el sorteig dels vuitens de la Champions League?Cap equip pot jugar enfront d'un altre de la seva mateixa federació. Els equips del bombo dels campions de grup jugaran l'anada dels vuitens de final fora de casa (13/14 i 20/21 de febrer) i la tornada a casa (6/7 i 13/14 de març).

On seguir el sorteig de la Champions 2017/2018 en directe?

On seguir el sorteig de la Champions 2017/2018 en directe?A la nostra web t'oferirem en directe el sorteig dels vuitens de final de Champions. Coneixeràs les cruïlles a l'instant. També es pot seguir via streaming a la pàgina de la UEFA (es.uefa.com) i en televisió en Bein Sport, Atresmedia, TV3, Barça TV, Reial Madrid TV i Eurosport 1.