El Citylift Girona d'hoquei ha superat aquest dissabte el Corredor-Mató Palafrugell per la mínima en el derbi gironí de la jornada a l'OKLliga. Els de Xavier Garcia Balda han encetat el marcador, però els locals han sabut reaccionar a temps i al descans havien capgirat el marcador (2-1).

A la represa, els de Ramon Benito s'han posat amb un 3-1 favorable en el marcador però, a deu minuts pel final, els baix-empordanesos han reduït distàncies. En els darrers instants del partit els locals van desaprofitar un penal llançat per Raul Pelicano.

Amb aquest resultat, el Citylift Girona es manté en setena posició, mentre que el Corredor-Mató Palafrugell segueix en zona de descens.

Victòria del Lloret

El Lloret Vila Esportiva, de la seva banda, ha aconseguit una victòria balsàmica a la pista del Pas Alcoi (0-2).