Gerard Deulofeu continua sense fortuna en el seu retorn al primer equip del Barça. Amb Dembélé lesionat, el gironí no ha acabat de trobar l'oportunitat per convèncer Valverde. I ara que aquest futbolista inicia el compte enrere pel seu retorn, l'extrem de Riudarenes s'ha lesionat. Va ser ahir, en l'entrenament. Deulofeu va fer-se una distensió del lligament lateral intern del genoll esquerre que el tindrà de baixa un temps aproximat d'entre 7 i 10 dies. Es perdrà, d'aquesta manera, el partit de demà contra el Deportivo, i el clàssic de dissabte que ve al Santiago Bernabéu.

L'equip d'Ernesto Valverde va tornar a entrenar-se ahir per preparar el partit de demà contra els gallecs al Camp Nou. Es tractava de la tercera sessió de la setmana, en la qual Valverde va comptar amb els jugadors disponibles del primer equip. Els blaugranes tenen pendents les altes d'Andrés Iniesta i Javier Mascherano, que ja podrien estar disponibles davant els gallecs.

Per contra, continuen amb el seu procés de recuperació Dembélé i Rafinha Alcántara. Continua de baixa Umtiti, amb un problema al bíceps femoral de la cama dreta i que li impedirà jugar fins a finals de gener. I a la llista se li ha afegit ara Deulofeu.

L'equip barcelonista tornarà a entrenar-se avui, dissabte, a les 18:00 hores. Una hora abans, el tècnic oferirà una roda de premsa prèvia al duel amb el Dépor.

El partit de demà serà especial, sobretot per al tècnic del Deportivo, Cristóbal Parralo, que va formar part del mític «Dream team» dirigit per Johan Cruyff. Parralo, extècnic del Girona, dirigia el filial del Dépor i va pujar al primer equip quan van fer fora Pepe Mel.