El Barcelona, amb gols de l'uruguaià Luis Suárez i el brasiler Paulinho, ha deixat encarrilat el partit contra el Deportivo de la Corunya (2-0) després dels primers 45 minuts de joc.

L'equip blaugrana ha dominat el primer temps i ha obtingut el premi del gol abans de la mitja hora del partit, quan Luis Suárez (3-0) ha superat a plaer Rubén aprofitant-se d'una assistència de Leo Messi.

En el minut 41, Paulinho ha transformat el segon gol en caçar un xut del jugador argentí escopit pel pal.

En el segon temps, Luis Suárez tornaria a marcar (m. 47) i el Depor ha continuat sense profunditat i amb molts problemes en defensa. Cada pilota que robava el Barça era una acció de perill. Abans del final, Paulinho ha fet el 4-0 98 (m. 75).

El Barça, que ha rematat vint vegades a porta, arriba en el seu millor moment al Bernabeu, amb onze punts d'avantatge i la possibilitat de liquidar pràcticament al seu màxim rival en la lluita pel títol.