L'Spar Citylift Girona no ha trobat rival amb el feble equip castellà i ha encadenat una nova victòria a la lliga que, a manca d'un partit per acabar la primera volta (dissabte vinent a Saragossa), assegura a les gironines ser cap de sèrie a la Copa del mes de gener. Les gironines acabaran la primera volta segones i, igual que l'Avenida, s'estalviarà jugarà la primera eliminatòria i anirà directe a semifinals.

Avui contra el Quesos el Pastor de Zamora, un equip que patirà, i molt, per mantenir la categoria, l'Uni ha resolt el partit amb un parcial de 20-0 en el primer quart, per posar-se 20-3 en el marcador, que després ha sabut mantenir i eixamplar encara més al llarg d'un partit molt plàcid davant un rival que comptava amb les exjugadores de l'Uni Lina Pikciute i Ainhoa López.

La visitant Ivezic ha estat la màxima anotadora del partit amb 23 punts, mentre que, per part de les gironines, molt superiores com a equip, han destacat Colhado (18 punts i 10 rebots) i Núria Martínez (15 punts i 7 assistències).