L'Espanyol va passar ahir de l'alegria a pràcticament el desastre en veure com el Las Palmas empatava el 0 a 2 blanc-i-blau en els últims 10 minuts. A més, els locals, esbroncats pel seu públic al descans, haurien pogut remuntar amb un penal en l'últim minut del temps afegit que va parar Pau López. El gironí va salvar, d'aquesta manera, almenys un punt.

A l'Espanyol li van faltar idees davant una defensa que no sol ser gaire condundent fins que al minut 19 Víctor Sánchez va filtrar una passada a Baptistao que es va plantar sol davant Lizoain i va regalar el gol a Gerard Moreno.

Aquest 0-1 va fer molt mal als canaris, que només van reaccionar quan els de Quique van refiar-se del resultat. Però quan semblava que els grocs estaven més còmodes al terreny de joc va aparèixer Sergio García. El davanter català va fer una bona maniobra dins l'àrea per regalar el gol a Gerard Moreno, que posava el 0 a 2 al marcador a cinc minuts del descans.

A la represa, l'Espanyol va seguir buscant un gol que li donés la sentència, però va desaprofitar algunes bones ocasions.

En canvi, a l'últim quart d'hora els blanc-i-blaus van estar més contemplatius i això va donar vida als canaris, que es van bolcar a l'atac i van aconseguir dos gols en només set minuts per empatar el partit. El primer de Rémy i el segon Calleri. Els últims minuts van ser trepidants. Primer, els locals van estar a punt de marcar amb un cop de cap que es va estavellar al travesser. Després, Gerard Moreno pels visitants va connectar una volea que va sortir fregant el pal. En l'última jugada del partit, Jurado va fer penal a Viera i el mateix jugador seria l'encarregat de llançar-lo. Pau, va endevinar les intencions del jugador canari i va evitar el desastre espanyolista.