L'Atlètic de Madrid va denunciar ahir el FC Barcelona davant la FIFA, pels «reiterats contactes» del club blaugrana amb el jugador francès Antoine Griezmann, que entenen poden alterar les competicions en les quals els dos clubs s'enfronten, La Lliga i la Copa del Rei. La denúncia es produeix davant «els reiterats contactes amb el jugador i el seu entorn amb l'objectiu de fitxar-lo», segons va confirmar el club blanc-i-vermell. L'Atlètic considera que aquests contactes del Barcelona amb Griezmann, que va renovar aquest estiu el seu contracte fins al 30 de juny de 2022, no es poden fer en ser un jugador amb contracte de llarga durada en vigor i sent els dos equips rivals a La Lliga Santander i la Copa del Rei, ja que podrien alterar les competicions.

Al club madrileny li consten aquests contactes del Barcelona amb el davanter francès, motiu pel qual ha decidit plantejar aquesta denúncia davant el màxim organisme del futbol mundial.

Mentrestant, fonts del club català es desmarcaven ahir de la postura de l'entitat matalassera. Des de l'entitat blaugrana es desmentia que s'hagi estat negociant amb algú i s'assegurava categòricament que no s'ha comès cap irregularitat. A més a més, el club afegeix que, arribat el cas que la FIFA contacti amb el Barça, des del Camp Nou es recorda que l'Atlètic hauria de demostrar que ha negociat amb Griezmann. Sigui com sigui, si el Barça és caçat havent parlat amb Griezmann s'exposa a una sanció de dues finestres sense poder realitzar cap incorporació.

El Madrid ja treballa

D'altra banda, el Reial Madrid ja prepara el partit de dissabte al Bernabéu. El portuguès Cristiano Ronaldo i el francès Karim Benzema es van exercitar al marge del grup i no van participar amb la resta de la plantilla en el primer entrenament del Reial Madrid enfocat al clàssic de dissabte. El conjunt de Zinedine Zidane va tornar ahir als entrenaments, en la primera sessió preparatòria després d'haver-se proclamat campió del món a Abu Dhabi (Emirats Àrabs), pensant ja en l'últim partit de l'any contra el Barça amb l'objectiu de posar la cirereta a un exitós 2017.