Amb golejada i deixant el Madrid pràcticament descartat en la lluita pel títol de Lliga. Així és com marxa el FC Barcelona del Santiago Bernabéu, on ha guanyat 0-3 als blancs amb els gols a la segona part de l'uruguaià Luis Suárez, l'argentí Lionel Messi i el català Aleix Vidal.

Suárez ha marcat al minut 54 després d'aprofitar una passada de Sergi Roberto i Messi ha sentenciat el duel al 64 després de transformar un penal per una mà de Dani Carvajal que ha provocat també l'expulsió del lateral dret madridista.

Després, en el minut 90, Aleix Vidal ha tancat el marcador després d'aprofitar una gran passada de Messi.

Amb aquesta victòria, el Barça consolida el liderat i deixa el Madrid 14 punts enrere.