L'Spar Citylift Uni Girona segueix amb pas ferm i el partit d'ahir davant l'Embutidos Pajarien Bembibre en va ser una nova mostra. A mida que van passant les jornades, l'equip se sent més fort i, després de la victòria sumada a terres lleoneses, arriben a l'eliminatòria de vuitens de l'Eurocup dijous a Atenes contra l'Olympiacos sabedores de què és el que han de fer a la difícil pista grega.

Amb un primer quart immillorable, dominant a les dues pistes, amb gran encert en atac i una defensa molt sòlida, l'Uni va posar les bases d'aquest nou triomf, el dotzè a la competició, que el manté en la lluita pel lideratge, a només un triomf del Perfumerías.

Nadia Colhado i Núria Martínez van ser les encarregades, en aquest primer quart, d'establir les primeres diferències importants, ja que es van arribar al final dels primers 10 minuts de joc amb dotze punts de diferència (11-23). El segon quart va ser calcat al primer, però la intensitat defensiva va minvar, cosa que va permetre a les rivals aconseguir anotar 17 punts, tot i que les gironines es van mantenir en el seu ritme i van arribar al descans divuit punts per sobre en el marcador.

A la segona part les locals, ferides, van sortir amb més ganes i intensitat. Això va portar a reduir les distàncies en el marcador, però un bon final de quart (onze punts en els tres últims minuts) va permetre mantenir els 18 punts de renda. L'últim quart va ser un intercanvi de cistelles, amb el partit ja decidit, que va acabar de deixar el marcador final 67-87.