Narcís Pelach, conegut com a Chicho, ha estat presentat aquest dijous com a nou entrenador del Peralada-Girona B, 17è classificat de Segona B. El fins fa quatre dies tècnic del Figueres, equip de Tercera Divisió, ha estat acompanyat pel seu nou tècnic ajudant, Javi García, i pel president Miquel Llobet.

Chicho, gironí de 29 anys, ha firmat fins a final de temporada i debutarà aquest diumenge (12 h) a Son Moix, en el camp del líder, el Mallorca. L'extècnic del futbol base del Figueres i de la Unió Girona s'ha mostrat il·lusionat amb el salt a la categoria de bronze i també ha tingut paraules d'agraïment cap al Figueres.

Declaracions:

"És un repte espectacular que em motiva molt per fer un pas endavant a la meva carrera professional i poder tornar a un lloc a on vaig estar molt temps i molt bé"

"A final d'any va passar el que va passar, tinc moltes ganes d'afrontar aquest repte, m'hi veig preparat i tinc ganes d'intentar salvar el Peralada perquè crec molt en el projecte i l'equip"

"El Peralada no l'he vist tot el que m'agradaria, però la gent del club m'ha posat al dia, del què ha passat a la primera volta i la meva feina és prendre decisions que millorin la posada en escena i que l'equip pugui sumar més punts. També m'haig de posar al dia amb la categoria, però estic ben rodejat de gent que sí que la coneix i m'ajudarà moltíssim"

"Estic encantat amb els jugadors que hi ha, hi ha molt talent, futbolistes professionals. Si el club creu convenient que s'ha de reforçar o fer un canvi el farà, entrenaré el que hi hagi"

"Amb Vallho havíem jugat junts, el primer contacte amb la plantilla ha estat espectacular, millor del que em pensava"

"Figueres? Entenc totes les parts, també se m'ha d'entendre a mi, he rebut una proposta que em motiva moltíssim i que no m'hagués perdonat mai de la vida no agafar-la. Pel Figueres tinc moltes paraules d'agraïment, per haver-me donat l'oportunitat de començar la meva carrera com entrenador"

"Estic segur que el cos tècnic del Figueres tindrà la capacitat de tirar-ho endavant, són gent molt professional, preparada i que coneixen molt bé la plantilla. Em sembla una decisió encertada"