L'Spar Citylift Girona haurà de remuntar cinc punts de diferència a l'Olympiacos grec dijous que ve a Fontajau (20.00) si vol classificar-se pels vuitens de final de l'Eurocup. Les noies d'Èric Surís han afrontat un partit molt dur aquesta tarda a Grècia (ho demostra, per exemple, el trau al llavi que ha rebut Núria Martínez en els últims minuts) i malgrat que han pogut capgirar el partit en el tercer quart després de marxar al descans perdent (31-24), alguns errors en atac i també alguna decisió arbitral han acabat tornant a entrar al partit les locals. L'Spar Citylift tenia una màxima diferència a favor de 6 punts (43-49) a 6 minuts pel final però l'Olympiacos, amb un 6-0, ha igualat el partit (49-49) i s'ha arribat a un cara o creu que ha afavorit les gregues. A 12 segons del final, i amb 63-58 al marcador, una antiesportiva sobre Romeo, màxima anotadora gironina amb 22 punts, donava a l'Uni la possibilitat d'acostar-se al marcador però tot i convertir els tirs lliures (63-60) en la següent jugada han perdut la pilota. L'Olympiacos ha disposat de la darrera posessió. I sobre la botzina els àrbitres han xiulat una falta molt dubtosa que ha permès a les locals deixar la diferència, de nou, en cinc punts (65-60).