El Las Palmas visitarà dissabte al migdia el Girona després de quedar eliminat de la Copa del Rei en rebre una golejada al camp del València (4-0), en un partit marcat pels tres gols de Vietto, acabat d'arribar d'un Atlètic de Madrid on no va estar gens encertat de cara a porta. L'equip de Marcelino va superar sense miraments el Las Palmas confirmant la seva gran temporada no només a la Lliga, sinó també a la Copa. Així, el València va oblidar l'1-1 de l'anada i va sortir a per totes des del començament, aconseguint donar un cop sobre la taula abans del descans. Els de Paco Jémez van tornar a pagar molt cars els seus errors en defensa. El millor gol de la nit va arribar a falta de 20 minuts per al final, quan Vietto va recollir la pilota al mig del camp, va controlar-la i va aconseguir marcar des de gairebé 40 metres.