El Barça, un cop despatxat el Celta als vuitens de final, es trobarà amb l'Espanyol als quarts de Copa, després que l'equip blanc-i-blau tirés de remuntada per eliminar el Llevant. Els blaugrana comptaran amb el factor camp al seu favor, ja que l'eliminatòria es resoldrà al Camp Nou. Aquest és un dels dos duels estrella dels quarts, que també comptarà amb un apassionant Atlètic-Sevilla. Les altres dues eliminatòries les disputaran el Leganés i el Reial Madrid, a part del València-Alabès.

El Barça de Valverde començarà la recerca de les semifinals aquest proper dimecres a partir de les 9 de la nit al RCDE Stadium de Cornellà. Dues hores abans, a les 7, l'Atlètic rebrà el Sevilla i el València a l'Alabès. L'endemà, dijous, el Madrid jugarà a Butarque a partir de dos quarts de 10 de la nit. La setmana següent es jugaran els partits de tornada, amb els horaris encara per confirmar.

El director de relacions institucionals del Barça, Guillermo Amor, parlava ahir d'una «bona eliminatòria» entre dos equips que es coneixen «molt bé». «L'encarem en un bon moment. Evitem un viatge i això sempre està bé», va declarar als mitjans un cop celebrat el sorteig.