El Bordils ha sumat aquesta tarda la quarta victòria dels últims sis partits. Aquest cop, l'alegria ha arribat després de superar en un final molt ajustat el Nava, tercer classificat de la lliga. Amb aquest triomf de prestigi, els homes de Sergi Catarain surten de la zona de descens, aprofitant les ensopegades del Villa de Aranda a la pista de Los Dolmenes (27-23) i del Palma del Río a la del Torrelavega (28-21).

El Bordils ha sortit molt malament i, en un tres i no res, el Nava s'ha situat amb un 0-4 a l'electrònic. A poc a poc, els de Sergi Catarain han anat entrant dins del duel per arribar al descans perdent només de dos (8-10). De fet, la igualtat ha estat màxima pràcticament durant tot el partit.

A l'inici de la represa, els visitants han agafat una diferència de tres gols (10-13). El Bordils no s'ha rendit i a còpia de treball i esforç ha sabut capgirar el marcador gràcies a dos gols d'Arnau Palahí i Ignasi Moreno, que han significat passar del 17-18 al 19-18. S'ha entrat a l'últim minut de partit amb un empat (20-20). Ja a les acaballes, Arnau Palahí ha marcat el definitiu 21 a 20, que permet sumar un triomf molt important en la lluita per salvar la categoria.

Dissabte que ve, el Bordils encetarà (20 h) la segona volta del campionat. Juga a casa contra l'Agustinos d'Alacant, en la que serà una magnífica oportunitat per seguir sumant i allunyar-se una mica més de la zona de descens.